SATSO'dan Sakarya'ya 90. yıl armağanı...

Kuruluşunun 90. yılı nedeniyle Sakarya’ya armağan olacak özel bir yayın hazırladıklarını belirten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ; “SATSO Tarihçi Resül Narin’in kaleminden Sakarya tarihinin kapılarını aralandı.” dedi.

Ada’dan Pazara Sakarya isimli tarih kitabında Sakarya’nın Ekonomisi, idari yapısı, sosyal hayatına dair detaylı bilgilere ve özel fotoğraflara yer verildi. Orijinal harita görüntülerinin de yer aldığı kitap, daha önce Sakarya Ekonomi Dergisi’nde tarihçinin yayınlanan makalelerinin ve daha fazlasının derlenmesi ile oluşturuldu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; Sakarya tarihinin derinliklerine inilen kitapla ilgili olarak ;“Ada’dan Pazara Sakarya isimli kitabımız SATSO’dan Sakarya’mıza bir armağandır. Emeği geçenlere başta Resül Narin olmak üzere teşekkür ediyorum. Yoğun beğeni aldık. Tarihe ışık tutacak bir çalışmaya imza atmaktan mutluyuz, yeni çalışmalar hazırlığı içindeyiz’’ dedi.

SATSO Ocak Ayı Meclis toplantısında sunulan kitapla ilgili meclis üyeleri de beğenilerini dile getirdi. Ada’dan Pazara Sakarya isimli kitabı www.satso.org.tr adresinden de online olarak okunabilecektir.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]