SAÜ'de Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi

Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından ‘Kadınlar Türk Sanat Müziği Konseri’ düzenlendi.

Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen ‘Kadınlar Türk Sanat Müziği’ isimli konser SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Şefliğini Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’ın üstlendiği konser, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konserin korosunda Füsun Boysan, Arife Gül, Emel Coşkun, Aysel Görmez, Fatma Gök, Özlem Gelirler, Sevinç Kısa, İnci Arslan, Saime Gedikli, Nurhan Müftüoğlu, Mahnaz Gümrükçüoğlu, Mehtap Manavoğlu, Sibel Çetinkaya, Fahriye Gündüz, Selin Topaloğlu, Fazilet Akyüz, Semra Ahmet ve Emel Zaim yer aldı. Şef Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’a udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, kemanda Murat Örsel, klarnette Öğr. Gör. Metin Gülsün, ritimde ise Onur Sancak, Burak Yücel ve Serkan Kardaş eşlik etti.

‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’, ‘Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden’, ‘Gizli Aşk Bu Söyleyemem Derdimi Hiç Kimseye’, ‘Rüya Gibi Uçan Yıllar’, ‘Değdi Saçlarıma Bahar Küleği’, ‘Divane Aşık Gibi’, ‘Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece’, ‘Yar Saçların Lüle Lüle’ gibi Türk Müziğindeki birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Müzikseverler tarafından büyük beğeni toplayan konserin finalinde dinleyiciler, koroyu ve orkestrayı dakikalarca ayakta alkışladı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]