SAÜ'ye kayıt yaptıramayan adayların dikkkatine!

2014 ÖSYS ve 2014 DGS ile Sakarya Üniversitesi\'ni kazanıp, çeşitli sebeplerden ötürü kayıt yaptıramayan adaylar için müjde!

Bu konu hakkında Sakarya Üniversitesi\'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"2014 ÖSYS (01-05 Eylül 2014 tarihleri arasında) ve 2014 DGS (08 – 12 Eylül 2014 tarihleri arasında) sonucunda Üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt belgeleri ile birlikte başvurmaları halinde kontenjana bakılmaksızın kayıtları yapılacaktır. Bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmayacaktır.

Kayıt Yeri : Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü
Serdivan - SAKARYA

Kayıt için gerekli belgeler:

1- Lise diplomasının aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı veya diplomanın kayıp olması durumunda Lise Diploması Kayıp Belgesinin aslı. (Fotokopi yada Noter onaylı suret kabul edilmez)

2- Dikey geçiş ile yerleşen öğrenciler ayrıca Önlisans Diplomasının aslı ve Önlisans Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı veya kayıp olması durumunda Önlisans Diploması kayıp belgesinin
aslı. (Fotokopi yada Noter onaylı suret kabul edilmez)

3- ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı

4- Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi

5- 6 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf

6- İkinci Öğretim-Uzaktan Öğretim programlarına yerleşen adaylar için Banka dekontu

7- Öğrenci Önkayıt Formu (http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/index.php?pid=nss adresinden TC kimlik numaranızı kullanarak kullanıcı adınızı öğreniniz, Ön Kayıt yapınız ve Ön Kayıt Formunu çıktı alınız.)

8- 1985 ve daha önce doğumlu erkek adayları için Askerlik Şubelerinden alacakları Askerlik Durum Belgesi. (1111 sayılı Askerlik Kanunu gereği 29 yaşından büyük yükümlüler askerlik şubesi başkanlıklarından alacakları askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılır. Bu durumdakilerin askerliklerinin ertelenmesi mümkün olmadığından, kayıtlarının yapılmasını müteakip öğrenimlerine askerlik hizmetini tamamladıktan sonra devam edebilirler)"
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]