Şehir 24 saatte üç cinayetle sarsıldı

Şehirde son 24 saat içinde üç kişi cinayete kurban gitti. Bir gencin de canına kıyması "bu insanlara neler oluyor" dedirtti. 
 
İlk cinayet haber dün gece Karapürçek ilçesinden geldi. Kanlıçay Mahallesi'nde meydana gelen olayda kahvehane sahibi olduğu öğrenilen Nihat D, iş yerini kapattığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı N. D. isimli kişi tarafından tüfekle vuruldu. Göğsünden vurulan Nihat D, ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Nihat D., burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Olayı haber alarak hastaneye gelen Nihat D'nin yakınları ölüm haberi ile yıkıldı. Sinir krizi geçiren Nihat D'nin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.
Bu cinayetin olduğu saatlerde Erenler'de 20 yaşındaki Kadir S., evinde kendisini asarak intihar girişiminde bulundu. Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı. 

Üçüncü olay da Arifiye İlçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden yaşandı. Hanlı Mahallesi'nde iddiaya göre, Özkan A. (32), kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada, amcasının çocukları olduğu öne sürülen A.A. ve T.A'nın saldırısına uğradı. Kamyonetinde saldırıya uğrayan Özkan A. tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralandı. 
Ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırılan Özkan A. kurtarılamadı.
Polis, cinayet şüphelileri A.A. ve T.A'yı gözaltına aldı. 
 
Son cinayette Beşköprü'de işlendi. Polis olduğu ileri sürülen bir kişi tartıştığı ve polis olduğu iddia edilen eşinin amcasını tabancayla vurarak öldürdü.
Beşköprü Mahallesi Toyota Evleri mevkiinde iddiaya göre bir cemiyette karşılaşan ve her ikisinin de polis olduğu ileri sürülen  B.İ. ve M. A. tartıştı. B.İ., tartıştığı eşinin amcası M. A'yı tabancayla ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan M. A. çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cinayet zanlısı gözaltına alındı
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]