Şehirde asayiş uygulamaları sürüyor

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hafta içi yaptıkları uygulamalarda silah ve mühimmat ele geçirdi. Ayrıca aranması bulunan 36 şahıs yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hafta içi şehir merkezinde asayiş uygulaması yaptı. Motorize Yunus Timleri ve Cinayet Büro Amirliği tarafından Serdivan ilçesinde yapılan uygulamada 1 adet 7,65 çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek, 1 adet 9 mm çapında Browning marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca Motorize Güven Timleri, Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi'nde devriye görevi ifa ederken müdahale ettikleri kavgada 1 adet bulundurma ruhsatlı Canik marka silah ele geçirdi. Her üç şahsa da 6136 sayılı Kanun'a muhalefetten işlem yapıldı.

Öte yandan çeşitli adreslerde 4 şahıs üzerinden toplamda 6,95 gram esrar, 0,99 gram sentetik uyuşturucu ve 1 adet uyuşturucu hap, 9 ayrı şahıs üzerinde 9 adet çeşitli markalarda kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bu şahıslara 5729 sayılı Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkındaki Kanun'un 4/2 maddesine istinaden toplam 7 bin 650 TL para cezası kesildi.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranması olan toplam 36 kişi yakalanırken, 6 şahıs adli makamlarca tutuklandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]