Serdivan'da silahlı çatışma: 1 Ölü 2 Yaralı

Sakarya\'nın Serdivan ilçesinde evinin bulunduğu siteden çıkışta saldırıya uğrayan emekli astsubay Olgun Sert, tabancasıyla saldırganlardan birini öldürdü, bir kişiyi de yaraladı. İki saldırgan kaçarken emekli astsubay Olgun Sert de başına aldığı sopa darbesiyle yaralandı.

Arabacıalanı Mahallesi 584. Sokak\'ta ki bir sitede yaşayan emekli astsubay Olgun Sert, sabah siteden çıkışında iddiaya göre, dört kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların sopayla vurarak yaraladığı emekli astsubay Olgun Sert, tabancasını çekerek saldırganlara ateş etti. Saldırganlardan Ali İhsan Ç. olay yerinde öldü. Melih K. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Olgun Sert ve Melih K. ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sokağı güvenlik kordonuyla kapatan polis, komşuların bilgisine başvurdu. Yapılan incelemede Olgun Sert\'in otomobilinin ön lastiklerinden birinin inik olduğu görüldü. Saldırganların olay öncesinde aracın lastiğini indirdikleri ya da patlatmış olabilecekleri ileri sürüldü.

Cumhuriyet savcısının, olay yeri inceleme ekibiyle birlikte yaptığı çalışmanın ardından Ali İhsan Ç.\'nin cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı\'da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Polis, yaralı saldırganın verdiği bilgiler doğrultusunda kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Sitemizde köşe yazarlığı yapan Olgun Sert, daha önce de bir güvenlik şirketinin ortaklarındandı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde sopayla kendisine saldıran saldırganlara tabancayla ateş ederek bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayan emekli astsubay tutuklandı.

Arabacıalanı Mahallesi'nde dün evinin bulunduğu siteden çıkarken kendisine sopayla saldıran dört saldırgandan Ali İhsan Ç'yi öldüren, Melih K.'yı da yaralayan kendisi de saldırıda başından yaralanan emekli astsubay Olgun Sert, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan Olgun Sert,
emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında sevk edildiği nöbetçi mahkemece Ferizli L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Öte yandan Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. Saldırı sonrası kaçan iki şüpheliden biri yakalanırken diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]