Sevgililer Günü'nde hediye olarak ne alınır?

Sevgililer Günü'ne az bir zaman kaldı. Tüm dünyada 14 Şubat olarak kutlanan Sevgililer Günü bu yıl da 14 Şubat'ta tüm dünyada aynı anda kutlanacak. Bazı sevgililer Sevgililer Günü'nde hediyeleşmeyi anlamsız ve gereksiz bulurken, bazı sevgililer için ise Sevgililer Günü'nde hatırlanmamak hediyeleşmemek büyük bir problem olabilir.

Sevgililer gününe özel hediye seçimleri 14 Şubat yaklaşmaya başladıkça hemen herkesin düşünmeye başladığı bir durumdur. "Sevgilime ne almalıyım, erkek sevgiliye ne hediye alınır veya bayana sevgililer gününde ne alınır" gibi sorular bu dönemlerde en trend sorular arasında yer alır.

Erkeklere alınabilecek hediyeler


Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz sevgililer günü hediyelerinin başında tesbih gelmektedir. Tesbih çeşitleri son dönemde artışa geçmekle beraber oldukça tutulan bir hediye haline geldi. Diğer alternatifler için şunlara da göz atabilirsiniz; Gümüş kol düğmesi, bileklik, kolye, yüzük ,gömlek, kravat, cep telefonu, laptop, parfüm, saat, ayakkabı, cüzdan ve tuttuğu takımın forması alınabilecek hediyeler kategorisinde en çok göze çarpan alternatifler arasında bulunuyor.

Bayanlara alınabilecek hediyeler

Bayanlara özel hediye seçenekleri için yelpaze oldukça geniş. Takılardan kıyafete, kozmetikten teknolojiye kadar bir çok kategori başlığı altında hediyeler bulabilirsiniz. En iyi hediye kendizinin hayal gücüne bağlı olan hediyeler olmaktadır. Alternatifler arasında düşünebileceğiniz hediyelerden bazıları şunlar olabilir; Kolye, küpe, yüzük gibi takılar. Parfüm ve diğer kozmetik grupları. Çanta gibi bazı aksesuarlar. Kitap veya kalem. Tabiki bunların yanında kurtarıcı olarak çiçek ve çikolata her zaman vazgeçilmezdir.

Sakarya'da kuyumculuk sektöründe çalışan Tayfur Çakmak isimli esnaf, "Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler, yüzük, kolye, bilezik, saat, küpe olabilir. Bunların haricinde altın tercih etmeyecek vatandaşlar ise kozmetik, giyim, herhangi bir hediyelik eşya alabilir. Onlara verilen ücretle bir altın da alınabilir" şeklinde konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]