Söğütlü'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni

Söğütlü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı; Kaymakam Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Serhat Arpat, Söğütlü daire amirleri, ilçe öğrencileri ve Söğütlü halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

91. yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Atatürk Büstüne çelenk konularak başladı ve ardından Cumhuriyet yürüyüşü ile törenin yapılacağı festival alanına yürüyüş yapılarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine geçildi.

Karaman’da maden ocağında yaşanan göçük nedeniyle eğlenceye yer verilmeden gerçekleştirilen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt, “Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, büyük mücadeleler neticesinde kazanılan milli zaferin Cumhuriyet ile taçlandırılışının 91. yılına ulaşmanın mutluluğu içerisinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi. Kaymakam Önder Bozkurt’un konuşmasından sonra şiirler eşliğinde devam eden tören Bando Takımının öncülüğünde protokol selamlaması ile sonlandırıldı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]