Söğütlü'de 30 Ağustos coşkusu

Söğütlü 30 Ağustos Zafer Bayramı Kaymakamlık makamında, Kaymakam Önder Bozkurt, Garnizon Jandarma Komutanı Serhat Arpat, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü daire amirleri ve ilçenin ileri gelenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

92. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk konularak başladı ve ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı, Garnizon Komutanı Serhat Arpat’ın günün anlam ve önemini arz eden konuşması ile devam ederek kaymakamlık makamında misafirlerin ağırlanmasıyla sonlandırıldı.    

Garnizon Jandarma Komutanı Serhat Arpat, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk\'ün Samsun\'dan başlattığı kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos\'ta zaferle sonuçlandırarak kavuştuğumuz bu zafer; milletimizin yeniden doğuşudur. Anadolu insanının kadını ve erkeğiyle omuz omuza verdiği bu mücadelenin her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla doludur dedi ve gökyüzündeki al bayrağımızın bekçileri olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Önder Bozkurt ise Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı\'nı kutladı ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi\'nin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizi bağımsızlığa kavuşturan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle andığını ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]