Sokak ortasında tabancayla öldürüp kaçtı

Adapazarı\'nda 49 yaşındaki O.Ö., birlikte alkol aldığı arkadaşı 33 yaşındaki Ufuk N.\'i sokak ortasında tabanca ile vurup kaçtı. Ufuk N. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, şüpheli sabah polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay saat 01.00 sıralarında Hacıoğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi\'nde meydana geldi. Dün gece birlikte alkol alan O.Ö. ile Ufuk N. caddede yürürken, bir market önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ö, iddiaya göre üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak arkadaşına 2 el ateş etti.

Ağır yaralanan Ufuk N. kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'nde yapılan tüm müdahalare rağmen yaşamını yitirdi. Olay sonrası kaçan saldırgan O.Ö. ise sabah saatlerinde asayiş şubesine bağlı ekipler tarafından suçta kullandığı tabanca ile birlikte yakalandı.
 
Emniyet Müdürlüğünde sorgulaması süren şüphelinin, daha önce karıştığı bir çok suçtan kaydının bulunduğu belirlendi. Şüpheli ilk ifadesinde "bana küfretti" dedi.
Adapazarı'nda birlikte içki içtiği 33 yaşındaki Ufuk N.'i tabancayla öldürdüğü ileri sürülen 49 yaşındaki O.Ö., tutuklandı.

Olay, kentin Hacıoğlu Mahallesi’nde önceki gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ufuk N., akşam 5 arkadaşıyla birlikte içki içti. Gece yarısı caddede yürürken çıkan tartışmada O.Ö., kendisine küfür etmekle suçladığı Ufuk N.'e tabancayla 2 el ateş etti. Ağır yaralanan Ufuk N., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Polis, olayda silahı kullandığı belirtilen O.Ö.'yü kaçtığı sanayi sitesinde silahıyla birlikte yakaladı. Olay sırasında yanında bulunan 33 yaşındaki M.Ö.,27 yaşındaki N.Y., 26 yaşındaki A.K. ve 25 yaşındaki R.G. de gözaltına alındı.

Sorgularından sonra adliyeye sevk edilen 5 kişiden O.Ö. tutuklanırken M.Ö., N.Y., A.K. ve R.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]