Sosyal Dayanışma Merkezi'nde muhteşem anma

Adapazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı\'na bağlı \'Sosyal Dayanışma Merkezi\'nde \'Kutlu Doğum Haftası\' bir başka kutlandı. Kur\'an-ı Kerim Tilaveti\'nin yanı sıra şiir dinletileri ve tasavvuf musikisi konseri de düzenlenen anma programına katılım ise yüksek oldu.

Adapazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 2014 yılında Korucuk Mahallesi TOKİ-3 Konutları\'nda halkın hizmetine açılan \'Sosyal Dayanışma Merkezi\'nin de düzenlenen programa, Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz ile eşi Sümeyye Gündüz, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Vakıf Müdürü Kenan Kantarcı, Vakıf Mütevelli Heyeti\'nin yanı sıra kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Merkezin proje koordinatörleri Şule Sarı ile Esra Özbay\'ın organize ettiği \'Kutlu Doğum Haftası Anma\' programı ilk olarak Kur\'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Şiir okunmasıyla devam eden görkemli etkinlik, Tasavvuf Musiki Konseri ile son buldu. Program sonunda ise kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Gündüz ile Milletvekili Yavuz, "Gerçekten harika anma programı idi. Emeği geçen herkesi kutlarız" dedi.

Etkinliğe katılanların unutamayacağı kadar güzel organize edilen anma programı, merkezde açılan el eserleri sergisi ile devam etti. Merkez çatısı altında \'Halk Eğitim Kursu\' olarak açılan dikiş, el nakışı, kuaför gibi bir çok değişik bölümde 160 kursiyer tarafından üretilen el emeği, göz nuru eserler görücüye çıktı. Merkezde görevli 12 eğitmen hocanın da büyük emeği olan eserleri gezen davetliler, başarılı işlere imza atan hocalar ile kursiyerleri tek, tek kutladı.

Sergi gezisi öncesinde davetlilere gül takdim edilirken, program ikramla son buldu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]