Soytürk: 'Artık sorunları değil, geleceği konuşuyoruz'

İlçeleri gezmeye devam eden AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, "Geleceği parlak olan Sakaryamızın Türkiye\'ye örnek bir şehir olacağını bir kez daha yapılacak olan hizmetlerle kanıtlayacağız. Artık sorunları tartışan değil, neler yapılabilir, daha iyisi-güzeli nasıl olur bunun istişarelerini yapıyoruz" diye konuştu.


İLÇELERDE TAM DESTEK

Sakarya\'yı karış karış gezen AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, Kaynarca, Adapazarı,Akyazı ve Sapanca\'da temaslarda bulundu.Soytürk,  İlçe teşkilatlarında İlçe Başkanları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları ve partililerle buluştu. Partililerden adaylık destek isteyen Soytürk, ilçelerinde desteğini arkasına alarak yoluna devam ediyor. Partililerle sohbet eden Recep Soytürk, " 5 yıl boyunca İl Özel İdare Genel Sekreterliği olarak görevim sürecinde görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Mevcut bütçeyi hükümetimizin destekleriyle kat kat arttırarak Sakarya\'ya yatırıma dönüştürdük. O dönem Sakaryamızın ilçelerinde mahallelerinde köylerinde yapılan bütün işlerde bu kardeşinizin de bir katkısı var" dedi.


KARDEŞLİKLER PEKİŞİYOR

Türkiye\'nin, Sakarya\'nın, gençlerin, kadınların ve tüm milletin sorunlarını dert edindiklerini kendi dertleri gibi gördüklerini anlatan Soytürk, "13 yıl önce Türkiye\'yi büyütme, milletini yüceltme davasıyla yola çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan\'ın izinde, Sayın Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu\'nun emrinde bizde bir yola çıktık. Kardeşlikleri pekiştirmeye ve tek egemen-tek güç olan yüce milletimiz adına siyaset yapmak için bu davaya gönül verdik. Bugün hiç bir tuzağa düşmeyen,oyuna gelmeyen, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu savunan bir AK Parti var. Yurdun dört bir yanında okullar hastaneler yapıldı. Duble yollar yapıldı, bilim ve sanayi alanında tarihi adımlar atıldı Türkiye çağ atladı. Milli tank ve trenini üreten bir ülke olduk. Hemde Sakaryalının alın teri ile üretiliyor. İnsan hakları ve özgürlükler noktasında, güçlü Türkiye yolunda ekonomimizde atılan adımlar ortada. Milletine hizmet eden bir davanın neferleri olarak bizde gururluyuz ve mutluyuz" dedi.


HEDEF 2023
\'Büyük millet, büyük güç hedef 2023\'sloganını hatılatan Soytürk, "Türkiye\'nin artık bir vizyonu ve hedefi var. Bu vizyonla ülkemiz ekonomisiyle, özgürlük ve insan haklarıyla her alanda daha gelişerek büyüyecek ve güçlenecek. Şehirlerimiz kalkınmadan daha büyük pay alacak. Yeni Türkiye, Yeni Sakarya demektir. Sakaryamızın geleceği çok parlak ve şehrimizin tüm Türkiye\'ye örnek bir şehir olacağını bir kez daha yapılacak olan hizmetlerle kanıtlayacağız. Artık sorunları değil, bitmeyen ve ya başlamayan yatırımları tartışan değil, neler yapılabilir, daha iyisi-güzeli nasıl olur bunun istişarelerini yapıyoruz" diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]