Taşdeviren; 'Milyonluk Sakarya'ya bu hastane yetmiyor'

MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren Cumartesi günü aday adaylığı açıklamasında Bakan Ayşenur İslam\'a hitaben "Ben Kadın Kollarımız ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde sıkıntı yaşayanları ziyaret edeceğim, seni de davet ediyorum, gel bu sorunu yerinde gör" çağrısında bulunmuştu.

MHP Kadın kolları ile birlikte ellerinde çiçeklerle hastane çalışanlarına ve hastalara moral ziyaretinde bulunan Taşdeviren hasta yakınlarıyla sohbetinde "Buraya geliş amacımız zor şartlar altında çalışan sağlık personeline moral vermek. Buradaki sıkıntının ana kaynağı milyonluk Sakarya\'ya bu hastanenin yetmeyişidir. Dün akşam hastanede sorun yaşandı. Çalışanlarımızın zor koşullarda iş yaptıklarını unutmayalım. Ama 2013 Şubat\'ında hastane yeri tamam diyenler halen yeni hastaneyi bu şehre kazandıramadılar. Artık 200 değil, 400 değil iki tane 600 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

MHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal ve beraberindeki bayanlar ise yatılı bölümdeki çocukların refakatçi anneleriyle sohbet ettiler. Ellerindeki çiçekleri hasta yakınları ve çalışanlara hediye ettiler. Hasta yakınlarının merakla toplanması sonucu her birine geçmiş olsun dileklerini sunan Taşdeviren kalabalığa "Amacımız iktidara seslenmek, buradaki koşulları basın yoluyla duyurmak ve bir an önce yeni hastanelerin şehrimize kazandırılmasını sağlamaktır. Sakarya için geldik, çocuklarımız ve annelerimiz için geldik. Biz de bu şehirde yaşıyoruz, bizim de çocuklarımız var bu sıkıntıya duyarsız kalmayız, bu iş çözülene kadar zaman zaman bu işin peşinde olacağız" deyince hastanede bulunanlardan takdir aldı.

Daha sonra kantin kısmına geçen MHP\'liler burada görevliler ve hasta yakınlarıyla bir müddet sohbet ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]