Taşkent: Seçimlere güçlü bir şekilde gireceğiz

CHP’nin yeni göreve gelen Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, genel seçimde iddialı olduklarını, başarılı olmak için il ve ilçe teşkilatlarında ‘ortak akıl, ortak eylem, ortak plan’ eğitim çalışması yaptıklarını söyledi.

Taşkent, yaptığı açıklamada, eğitim çalışmasında örgütlerin kendi sorunlarını belirleyip, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yanında genel seçimde hedeflerine hangi yöntemlerle ulaşabilecekleri konusunda önerilerini sunduklarını söyledi. Partinin fikirleri üzerinden eylem planı çıkardıklarını ifade eden Taşkent, "Katılımcıların inancı ve motivasyonu bize gösterdi ki CHP seçime birlik ve beraberlik içinde ve güçlü bir şekilde girecektir. Bir kez daha gördük ki biz halkız ve halkımızla bütünleşerek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur." dedi.

Önümüzdeki günlerde de bu çalışmaların devam edeceğini dile getiren Taşkent, CHP olarak var olduklarını, çalışacaklarını belirterek, "Bu ülkeyi ve CHP\'yi kuran bu halktır. Ne Sakarya\'yı ne de ülkeyi kimseye bırakmayacağız. Örgütler olarak birlik ve beraberlik halinde sımsıkı çalışıp seçimlerde başarılı olacağız. Bu hafta sonu da sandık görevlilerinin eğitimi konusunda tüm ilçe örgütleri ile birlikte bir gerçekleştireceğiz." diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]