Tazeoğlu, Agora'da yoğun ilgi gördü

Sevilen yazar Kahraman Tazeoğlu, 3 Şubat Çarşamba günü Agora Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu.

Agora Alışveriş Merkezi, sevilen yazar ve radyo sunucusu Kahraman Tazeoğlu’ nu ağırladı. 3 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 16:00’da D&R mağazası önünde düzenlenen imza gününde Kahraman Tazeoğlu hayranlarıyla buluştu. Agora Alışveriş Merkezi ve D&R mağazası işbirliği ile gerçekleşen imza gününde sevenleri ile bir buçuk saat geçiren Tazeoğlu, hayranlarıyla beraber bol bol fotoğraf çektirdi.

Kahraman Tazeoğlu Agora'da "Aşkla Kal" dedi

Aşk ve yalnızlık üzerine yoğunlaşarak serbest ölçüde yazdığı şiirleri kaleme alan yazar son kitabı “Aşkla Kal”’ ın imza gününde yoğun ilgi gördü. Son zamanların en sevilen yazarları arasında bulunan Tazeoğlu, bir buçuk saat süren etkinlikte özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisini gördü. Birbirinden değerli birçok kitabı bulunan Kahraman Tazeoğlu’ nun akıcı ve güzel üslubuyla yazdığı, yeni kitabı “Aşkla Kal” iliklerimize kadar yaşayacağımız bir aşk öyküsünü anlatmaktadır.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, sevilen yazar Kahraman Tazeoğlu’ nu sevenleriyle buluşturmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sakaryalıların buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi’ nde daha önce Tuğba Melis Türk, Buray, Merve Özbey, Emre Kaya, Carlos Martin, Sema Şimsek gibi birçok ismi ağırladıklarını belirterek, 13 Şubat’ ta ünlü şarkıcı Atiye’ yi konuk edeceklerinin müjdesini verdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]