TEM'de zincirleme kaza: 1 yaralı

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu\'nun Sapanca kesiminde üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde ulaşım bir süre aksadı.

Kaza, Otoyolun Yüzevler mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden A.K. (33) idaresindeki 43 NC 420 plakalı TIR, önünde seyreden E.T. (33) yönetimindeki 34 LB 4753 plakalı otomobile çarptı. Otomobile çarpan TIR\'a ise arkasından gelen H.B.\'nin (58) kullandığı 34 FM 912 plakalı panelvan çarptı.

TIR ve panelvan orta refüje devrildi. Otomobil ise hurdaya döndü. Kazada TIR şoförü A.K. yaralandı. Otomobil sürücüsü ezilen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Toyotasa İlk yardım Hastanesi\'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde ulaşım aksadı. Trafik, kontrollü olarak sağlandı.

Panelvan sürücüsü H.B., \'\'TIR\'ın önünde iki üç tane otomobil varmış. Taksi sürücüsünün demesine göre, freni kitlemiş. Sonra ben tam sol yaptım. Kamyonda sol yaparak önüme geçince duramadım. Ben de vurdum.’’dedi. Çekicilerin araçları kaldırmasının ardından otoyolda ulaşım normale döndü.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]