Toçoğlu, Kemalpaşa sakinleri ile bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Kemalpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz ile Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın da hazır bulunduğu programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Kemalpaşa Mahallesi sakinleri bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.

İnşallah 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde de AK Parti’yi yalnız bırakmayacaklar” dedi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Hemşerilerimizin teveccühünü boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık, hizmet ürettik. Yatırımlarımız devam ediyor. İnşallah 7 Haziran’ın ardından da aynı heyecan ve aynı coşkuyla hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, “Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyeye nerelerden geldiğini asla unutmamalıyız. IMF kapılarında, hastane köşelerinde, ilaç kuyruklarında dolandığımız zamanları unutmadık. AK Parti iktidarıyla Yeni Türkiye’nin inşasını hızla sürdürüyoruz. Hep birlikte 7 Haziran’da 7 - 0 yapmak için çalışıyoruz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Türkiye önemli bir genel seçime gidiyor. Güçlü bir iktidar ile yakaladığımız gelişim ivmesini devam ettirmeliyiz. Sadece genel merkez olarak değil yerel yönetimler olarak da birçok hizmet gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak 141 milyonluk altyapı yatırımları yaptık. 16 ilçemize hizmet götürüyoruz. İlçelerimizde altyapı, üstyapı çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

Koalisyon hükümeti dönemlerinde ülkenin içinde bulunduğu durumlara da vurgu yapan Toçoğlu, “Biz koalisyon hükümetlerinde de belediye başkanlığı yaptık. Vatandaşlarımız o günleri unutmadı. O dönemki hükümet deprem yardımlarıyla memur maaşlarını ödemeye çalışıyordu. Hamdolsun şu anki durumumuzla o dönemler kıyas bile edilemez. Artık yerel yönetimler olarak hidroelektrik santralleri, barajlar inşa ediyoruz. Biz bu yatırımları hükümetimizden aldığımız güçle gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzde ki genel seçimlerde de bu istikrarı sürdürmek için hükümetimize güçlü bir destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]