Toçoğlu muhtarlarla buluştu müjdeleri sıraladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı’nın da hazır bulunduğu programda konuşan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “İlçe genelinde önemli yatırımlar gerçekleşiyor. Karasu sahilimiz Büyükşehir eliyle yenileniyor. Mahallelerimizde asfalt çalışmaları olacak. Bu gücü birlikteliğimizden alıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ilçemizde hayata geçirilen yatırımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu ise, “AK Parti iktidarıyla her alanda hızla gelişen modern şehirler inşa edildi. Hamdolsun tüm ilçelerimiz gibi Karasu’da da önemli bir ivme yakalandı. Karasu yolunu biz tamamladık. İlçe ulaşımını biz rahatlattık. İlçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleşti. Şimdi de sahiller yenileniyor. Bu yatırımlar yakalanan birliktelik ve sağlanan istikrar ortamıyla oluyor. İnşallah 7 Haziran’da bu birlikteliği ve istikrara önemli bir katkı daha yapacağız” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde gerek altyapı gerekse üstyapı ve ulaşım yatırımlarıyla yeni bir Karasu inşa edildiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir Yasası ile atık tüm ilçelerimize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bu kapsamda Karasu için de çok önemli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bölgeye hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisi inşaatımız var. Bu sayede şehrimizin kuzeyinin atıksularını arıtarak doğal ortama deşarj edeceğiz. Bu sayede Karadeniz’in korunması yönünde önemli bir adım atacağız” diye konuştu.

Karasu sahilinde düzenleme çalışmalarının da başladığını belirten Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 5 milyonluk proje ile sahillerimizi yeniliyoruz. İlçemize, içerisinde kafeterya, yürüyüş, dinlenme ve spor alanları ve seyir terası olan çok güzel bir sahil şeridi kazandırıyoruz. Yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde başlattığımız çalışmalar, inşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak. Bu çalışmalarımızın yanısıra ilçemize hizmet verecek İçmesuyu Arıtma Tesisi için de 28 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz. İnşallah bu yatırımımızla yağışlı havalardaki bulanıklık sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız” dedi. Bölge içmesuyuna önemli bir alternatif oluşturacaklarını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Bölgenin içmesuyu problemini kısa vadede açtığımız sondajlarla çözüme kavuşturduk. Hamdolsun geçtiğimiz yaz içmesuyunda hiçbir problem yaşanmadı. Şimdi bölge için yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Şehrimizin kuzeyine bir baraj inşa edeceğiz. Çamdağı Baraj projesinin planlama çalışmaları sürüyor. Bu sayede Karasu’nun içmesuyu geleceğini garanti altına almış olacağız” diye konuştu.

Asfalt çalışmasının da başlayacağını belirten Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde ilçemizde asfalt çalışmalarımızı da başlatıyoruz. Hamdolsun Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet elini hiçbir ayrım gözetmeden tüm ilçelerimize ulaştırıyoruz. Biz bu hizmet gücümüzü hemşerilerimizden, milletimizden alıyoruz. İnşallah 7 Haziran’da bu hizmetlerin devamı için hemşerilerimiz bir kez daha istikrar diyecek. Muhtarlarımızla her zaman fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah hep birlikte ilçelerimizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]