Toçoğlu'na iki yeni danışman

Sakarya Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Arkan ve Prof. Dr. Al, Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık görevine getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun danışmanlık görevine 2 yeni isim getirildi. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Arkan ve Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı görevine getirildi.

Prof. Dr. Atilla Arkan

Daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Arkan, Sakarya Üniversitesi’nde İslam Felsefesi alanında çalışmalar yapmıştır. Son iki yılda akademik çalışmalar için Kanada da bulunan Prof. Dr. Atilla Arkan, yeni görevine başladı.

Prof. Dr. Hamza Al

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Hamza Al, Yüksek Lisansını 1995 yılında Uludağ Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü Kamu yönetimi Anabilim Dalında ve doktorasını 2002 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilimdalı\'nda yaptı. 1993 yılında Sakarya Üniversitesi\'nde araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Prof. Dr. Hamza AL, şu an Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi görevini yürütmektedir.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]