Toçoğlu'ndan Ferizli halkına geçmiş olsun ziyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK, aşırı yağan sağanak yağıştan olumsuz etkilenen Ferizli Halkına geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ferizli’de incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ak Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, Belediye Meclis Üyeleri ve SASKİ çalışanları eşlik etti.

Geçmiş olsun ziyaretlerinin ardından Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk Ferizli’nin Gölkent Mahallesinde bir basın açıklaması yaptı. Başkan SOĞUK Açıklamasında, ‘’Ferizli’miz iki üç gündür aşırı yağış etkisi altında kaldı ve metrekareye 265 kg. yağış düştü. Bu son derece ciddi bir rakam. Bir Saatte metrekareye 90 kg yağış düşerek dünyada belki de bir ilk gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Ferizli’mizin zarar gören yerlerini ziyaret ettik. Son olarak Gölkent Mahallemize gelerek yerinde incelemeler yaptık. Allah’a Hamd Olsun ki böyle bir felaketi Ferizli’miz Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, son beş altı yıldır yaptığımız alt yapı hizmetleri sayesinde en az zararla atlattı. Çamlıktan gelen yağmur sularını biz 800 lük borular ile birlikte Ferizli’nin içerisinden derelere ulaştırdık. Karasu Yolumuzun yapılması ile birlikte yolun ikiye bölünmesi ve Çamlıktan gelen suyun Ferizli’ye gelememesi de hafif zararlarla atlatmamızı sağladı. Ferizli de zarara uğramış bölgelerimiz için hızlı bir şekilde projeler hazırlanarak hayata geçirilecektir. Haksız eleştirilere maruz kaldığımızı görüyorum. Sanki hiç bir şey yapmıyormuşuz gibi bizi eleştiriyorlar. Daha önce yaşanan Felaketlerin iki üç katı yağış alan Ferizli İlçemizde, çok şükür hiçbir canlıya zarar gelmedi. Bunun sebebi Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere, bizlerin Yerel yöneticilerin sıkı bir şekilde çalışmalarıdır. Tabi ki Allah’ın Afeti kaşısın da kimse karşı duramaz ama biz tedbirimizi aldık. Bu duygu ve düşünceler ile çalışmalarımızda Emeği geçen Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU’na, SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem KELEŞ’e, Ferizli Belediyesi çalışanlarına ve Belediye Meclis üyelerine Ferizli Belediyesi Başkanı olarak teşekkür ediyorum,’’ dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]