Toki Yenikent İmam Hatip Ortaokulu'nda tören düzenlendi

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Toki Yenikent İmam Hatip Ortaokulu\'nda tören düzenlendi. 

Törende konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, eğitimde fiziki eksikliklerin bulunduğunu ancak bu eksikliklerin başarıya engel olmadığını söyledi.

Herkesin bütün olarak, başarıya odaklanarak Sakarya\'yı eğitimde daha iyi, hak ettiği yere ulaştırmak için çalışması gerektiğini belirten Coş, "Her gün dünyanın daha da küçüldüğünü, yenilendiğini dikkate alarak yenilenmeyi sağlamak, gelişmelere yetişebilmek, bunların gerisinde kalmamak için millet, devlet olarak hepimizin çok çalışması lazım" diye konuştu.

Öğrencilerin Türkiye\'yi daha iyi yerlere taşıyacak şekilde yetiştirilmelerinin en büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Coş, "Buna odaklanacağız, bunun için var gücümüzle çalışacağız, çok iyi çalışan arkadaşlarımızı takdir, teşekkür edeceğiz. İyi çalışmayan, bu konuda ihmali, gecikmesi, savsaklaması olanlara da gerekli yaptırımlara maruz bırakıp, onların da görevini yapar hale gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız." ifadesini kullandı.

Vali Coş, bu sene birçok okul ve dersliğin hizmete girdiğini dile getirerek, "Hükumetimizin eğitimin daha iyi, modern, çağdaş bir şekilde yapılabilmesi için uygulamaya koyduğu bütün projeleri ilimizde de en iyi şekilde uygulanabilmesi için yerel yönetimlerimizle, bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte çalışacağız." dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]