TÜGİK bünyesinde Sakarya'da büyük oluşum

10.000 üyesi 70’e yakın derneği ve 8 federasyonu ile Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Sakarya\'da dernek oluşumuna başladı.

Kurucu başkanlığını inşaat yüksek mühendisi Gökhan Korkmaz’ın üstlendiği dernek kurucu üye adayları ile 1. istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya 10.000 üyeyi temsilen Sakarya derneğine destekleri olduğunu belirtmek için Konfederasyon Genel Sekreteri Sn. Serkan Zengin ve Konfederasyon Yönetim Kurulu üyesi Sn. Cemal Alyamaç bizzat katılarak kurucu başkan ve üyelerini tebrik ettiler.

Gökhan Korkmaz yaptığı açıklamalarda Sakarya\'da genç girişimcilerin sesi olamak ve topluma faydalı bir STK oluşturmak adına TÜGİK çatısı altında dernekleşmeyi uygun gördüklerini ve kısa sürede 100 ün üzerinde genç işadamının kendileri ile birlikte yürümek istediğini söyledi. Başlangıçta 40 kurucu genç işadamı ile hayata geçecek olan Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği üye kabulü ile 500 genç ve saygın işadamının birarada olacağı büyük bir dernek olacakları bilgisini paylaştı.

Programda TÜGİK tanıtım filmi de izlenirken kurucu başkan Gökhan Korkmaz konfederasyon genel sekreteri Sn. Serkan Zengin’e TÜGİK adına destekleri için plaket takdim ederken kendilerine ve Genel Başkan Sn. Erkan Güral’a şahsına bu görevi uygun görmeleri ve desteklemeleri sebebi ile teşekkür etti. Toplantıya katılan 50’ye yakın işadamı ile kurucu başkan ve konfederasyon yetkilileri birlikte yenilen yemek ile istişare görüşmelerini tamamladılar.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]