TÜKSİAD'dan SATSO'ya ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Tüm Karadeniz İş adamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Nezaket ziyaretinde bulunan heyetin çalışmaları hakkında bilgi alan Kösemusul Sakarya’nın sosyo ekonomik durumu, gelişimi hakkında bilgi verdi. Başkan Kösemusul, “Sakarya, Türkiye’nin büyüme hızından daha önde ilerleyen sanayinin kalbi olmaya aday bir il olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Yetiştirdiğimiz girişimcilerle yerel üretimi desteklerken, aynı zamanda yabancı yatırımcıların bir cazibe merkezi olan Sakarya’dan faydalanmaları için de uygun yatırım alanlarını hazırlıyoruz. Verimli toprakları ve eşsiz turizm potansiyeli ile de tercih sebebi olan ilimiz, Karasu limanı ve demiryolunun tamamlanmasının ardından Karadeniz’den dünyaya açılan bir bölge haline gelecek” diye konuştu. Kösemusul ayrıca, TÜKSİAD`ın yapacağı projelerde destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğin 5 yıl içinde yaptığı ve bundan sonra yapmayı planladığı çalışmaları SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul`a anlatarak, karşılıklı iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]