TÜMSİAD Başkanı Kesik, Rektör Elmas'ı Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Murat Kesik Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

SAÜ rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a hayırlı olsun ziyaretinde TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş ve TÜMSİAD Sakarya Şubesi Genel Sekreteri Ferhat Ateş hazır bulundu.  

TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Murat Kesik, “Yeni döneminizin hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum. TÜMSİAD olarak Sakarya Üniversitesi ile her zaman işbirliğine ve desteğe hazırız. Sakarya Üniversitesi ile ortak projelerde yer almakla,  şehrimiz ve sanayimiz için önemli adımlar atılacaktır” dedi.

"Elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz”

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugüne kadar şehrimiz için yürüttüğümüz çalışmalara, bu dönem de devam edecek, şehrimizin kalkınması için birlikte hizmet edeceğiz. Paydaşlarımızdan biri olan TÜMSİAD ile ortak proje geliştirmekten mutluluk duyacağız. Üniversitemizi sanayi ile buluşturan 3+1 ve 7+1 gibi projeler ile sanayi ve üniversite işbirliğini daha güçlü kılarak, ilişkilerimizi geliştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]