Üç kişi tarafından sopa ve demir çubuklarla dövüldü

Sakarya\'da 3 kişi tarafından sopa ve demir çubukla dövülüp hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki Hasan Ö., sedyede olayı anlattı.

Adapazarı\'nın Bostancılar Mahallesi\'nde 4 gün önce meydana gelen olayda Hasan Ö., 3 kişinin saldırısında sopa ve demir çubuklarla dövüldü. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne kaldırılan Hasan Ö. tedavi altına alındı.

Ailesi, faillerin yakalanmamasını protesto için Hasan Ö.\'yü sedye ile hastane bahçesine çıkartarak açıklama yaptı. Önce kendisini dövenlerin yakalanmasını isteyen Hasan Ö., olayı anlatırken şunları söyledi:

"Bakkala sigara almaya giderken arkamdan 3 kişi geldi. Biri  \'Sen bana küfür mü ettin?\' dedi. Etmediğimi söyledim. Önce yumruk, sonra demir çubuk ve tekmelerle vurdular. Önüne gelen vurdu. Yerde sürüklediler. Sonra üstümdekileri çıkardılar, eski kazak giydirdiler. Üzerimdeki cüzdanımı da almışlar."

Hasan Ö.\'nün babası, oğluna saldıran kişiler hakkında jandarmaya giderek  şikayetçi olduğunu belirterek, "Görevlilerin bununla ilgilenmesini istiyorum. Polis olsun jandarma olsun. Bu işle ilgilensinler" diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]