Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Başvuruları devam ediyor

Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Türkiye genelinde yapılacak yarışma kapsamında destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı’yı ziyaret etti.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları’nın 3’üncüsü 29 martta gerçekleştirilecek. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği yarışmada Kur’an-ı Kerim ’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi / Prof.Dr. İsmail Lütfi Çakan, N. Mehmet Solmaz kitaplarıyla yarışmaya hazırlanacak yarışmacılar için son başvuru tarihi 31 Ocak olarak belirlendi.

Kulüp Başkanı Alaaddin Ağcadağ ve üyeleri  İl Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’yı makamında ziyaret ederek yarışmayla ilgili bilgiler verdi. Başkan Ağcadağ, Türkiye’de aynı anda başlatılan yarışmaya Sakaryalıların ilgisinin yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

İdeal insan Son Peygamber’in (SAV) hayatını konu alacak Ufka Yolculuk Siyer Bilgi Yarışması A,B,C,D,E,F olmak üzere 6 kategoride yapılacak. A kategorisi 80 soru B,C,D,E,F kategorileri’den 100 soru sorulacak.

A Kategorisi: 14 yaş ve altı (Sayfa Aralığı 248 – 704) - ( 1 Ocak 2001 sonrası doğanlar)
B Kategorisi: 14-19 yaş arası (Sayfa Aralığı 248 – 704) – ( 1 Ocak 1996 – 31 Aralık 2000 arası doğanlar )
C Kategorisi: 19 yaş ve üzeri  (Tüm Kitap) - ( 31 Aralık 1995 tarihi ve önce doğanlar )
D Kategorisi: İhtisas Kategorisi (Tüm Kitap)
E Kategorisi: Online Katılımcılar (Tüm Kitap)
F Kategorisi: Online Katılımcılar – İngilizce (Martin Lings – Tüm Kitap)

www.ufkayolculuk.com adresinden geniş bilgi verilen yarışma için Sakarya’dan bin kişilik kayıt gerçekleşti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]