Uluslararası masa tenisçileri Sapanca'da

Sapanca Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve büyük bir ilgi gören Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası ikinci defa Sapanca’da 29 Nisan-01 Mayıs tarihlerinde, Sapanca Spor Salonu’nda düzenleniyor.
 
Bulgaristan, Yunanistan, Romanya gibi 10 ülkeden ve yurt içinden katılacak sporcularla, geçen yıla göre daha olgun bir organizasyonda raket sallayacak olan masa tenisi turnuvası, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Veteranlar Masa Tenisi Kulübü’nün katkılarıyla düzenleniyor.

Her üç günde de sabah 09.30’dan itibaren Sapanca Spor Salonu’nda başlayacak olan turnuvanın ilk gününde Sapanca’daki öğrenciler ile Kırkpınar Otizm Derneği’nin sporcuları, eşitli kategorilerde maçlar yapacak. Sonraki iki günde yerli ve yabancı tüm katılımcı sporcuların erkekler, bayanlar ve karma olmak üzere 3 ana kategoride yapacağı maçlarda, yaş grupları kategorileri de bulunacak.

Sapanca’da ikinci kez uluslararası platformda önemi olan bir turnuva için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da masa tenisi sporcularını Sapanca’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yılmazer, ikincisi düzenlenen Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nın yine büyük ilgi göreceğine inandığını vurgulayarak, katılımcı tüm sporculara başarılar diledi ve tüm sporseverleri turnuvaya davet etmekten onur duyduğunu belirtti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]