Üstün, "7 Haziran'ı en iyi okuyan partiyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Üstün, ziyarette yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmalarının zor ve provokasyonlara açık bir konu olduğunu söyledi.

O bakımdan vatandaşlarla iyi bir diyaloğun önemli olduğunu anlatan Üstün, "Bu diyaloğu sayın başkanımızın kurmuş olmasından son derece memnunuz, projenin güzel bir sonuçla neticelenmesini arzu ediyoruz. Türkiye'de Sakarya'da kentsel dönüşümün yapılabileceğini göstermemiz gerekir. Bu da Erenler olsun istiyoruz. Roman kardeşlerimizle de bu çerçevede buluştuk onlarında memnuniyetini gördük ve sevindik. Türkiye'de yaşayan roman kardeşlerimizin bütün sorunlarını ele alacağız" ifadelerini kullandı.

"7 Haziran'ı en iyi okuyan partiyiz"


Üstün, Türkiye'nin yeni bir seçime gittiğini ve AK Parti olarak bu süreçte birtakım tedbirler alındığını belirterek, "7 Haziran'ı en iyi okuyan parti olarak seçime giriyoruz. Bu çerçevede kongremizi yaptık. Yeni kadrolar geldi. Milletvekili listelerinde bazı değişiklikler oldu. En önemli durum da 4 Ekim'de Sayın Başbakanımızın kamuoyuna yapacağı açıklamalar ve seçim beyannamemizdir. Seçim beyannamemizde yer alan taahhütlerdir" diye konuştu.

Sakarya'yı karış karış gezdiğini ifade eden Üstün, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle Sakarya'da bizim doğal oyumuz yüzde 70'tir. Ne kadar iyi çalışırsak o kadar bu hedefe yaklaşırız. Erenler'deki doğal oyumuzun ise yüzde 80 olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Erenler bizim kalemiz. Erenler'de yaşayan insanlar bizim tabanımız. Öyleyse bu oranı yakalayacak çalışmaları hep birlikte, teşkilatlarımız, belediyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla el birliği ile yapmamız lazım. 1 Kasım seçimlerinin hem Sakarya'mıza hem Erenler'imize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üstün'e Genel Başkan Yardımcılığı görevinin verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]