Uzun Çarşı'da yenileme çalışması başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun Çarşı\'da yenileme çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Toçoğlu, bir restoranda düzenlenen SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı\'nda yaptığı konuşmada, Sakaryalı esnaf ve sanatkarın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için azami çaba gösterdiklerini söyledi.

Esnaf ve sanatkarla güzel bir birliktelik yakaladıklarını ifade eden Toçoğlu, şunları söyledi:

"Her fırsatta ifade ediyoruz, esnafımız bizim sığınacak limanımızdır. Her sektörden vatandaşımızın daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesini arzuluyoruz. Bu kapsamda yenilikçi hizmetleri hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. SESOB ile bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdik. Esnafımız, sanatkarımız, ticaret erbabımız ve iş adamlarımız ile çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Toçoğlu, Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi\'ne verdikleri desteklerden dolayı tüm esnaf ve sanatkara teşekkür ederek, "İstişareyi her zaman birincil önemde değerlendirdik. Hemşerilerimizle bir araya gelerek şehrimizin marka değerini yükseltecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. SESOB ve bölge esnafımızın katkılarıyla Uzun Çarşı\'da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bölge esnafımızın ticari hayatına katkı sunacak projemizle esnaf ve sanatkarımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak" ifadesini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]