Uzunkum Park açıldı

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Sapanca hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam eden Sapanca Belediyesi yapımı tamamlanan Uzunkum Park alanını düzenlenen törenle hizmete açtı.

Sapanca ilahi grubunun söylediği ilahiler ile başlayan açılışa Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr Mustafa İsen, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dazkır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sapanca’nın doğal güzelliklerini, yapılan yatırımlarla tüm vatandaşların hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer konuşmasında; ”Halkımıza söz vermiş olduğumuz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız bu alana gelip nezih bir ortamda oturup ailesiyle birlikte gölün ve yeşilin keyfini çıkararak dinlenebilecek. Bir şeyler yiyip içebilecek, çocuklarını oynatabilecek. İlçemize kazandırmış olduğumuz bu alanda halkımızın söz, nişan gibi özel günlerinde de hizmet vereceğimizin bugün buradan sözünü veriyorum. Uzunkum Parkın yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, halkımızın yeni bir nefes alabileceği yeşilin ve mavinin en iyi şekilde buluştuğu yer olan Uzunkum Park ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, “Sapanca güzelliklerle dolu bir yer, burada önemli işler yapılıyor. Ben başta Sapanca Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer olmak üzere Sapanca’ya bu güzelliklerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlarla, ilçenin çehresini değiştirdiğini belirterek İlçe Teşkilatı adına Başkan Yılmazer’e teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirilen Uzunkum Park da misafirlere Belediye Kültür Müdürlüğüne bağlı halk korosu müzik ziyafeti sundu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]