Vali Coş 'Herkes yüreğini ortaya koymalı'

İlimiz Valisi Hüseyin Avni COŞ, Yeni Başhekim atamalarının tamamlanmasıyla birlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam, yönetici ve başhekimlerini makamında kabul etti.

Genel Sekreter Sağlam, yeni atanan başhekimleri Vali Coş’a tanıttıktan sonra Sakarya’daki kamu hastaneleriyle ilgili çalışma ve işleyişler hakkında ayrıntılı bilgi sundu.

Vali Coş yaptığı değerlendirmede: “Geçmişe kıyasla Sağlık hizmetlerinde büyük gelişmeler kaydedildi. Bunun bir sonucu olarak Halkımızın, sağlık alanındaki beklentileri de günden güne artıyor. Hasta memnuniyetinin daha da çoğaltılabilmesi için yeni çalışmaların hayata geçirilmesi gerek. Vatandaşlarımıza, daha iyi ve daha hızlı hizmet sunmak önceliğimizdir. Hizmet alanların; istek, eleştiri ve şikâyetlerinin ciddiyetle ele alınması, hizmetin geliştirilmesi için bunlardan yararlanılması gerekiyor. Empati yaparak, denetim yaparak, disiplinli çalışarak hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunmanın gayreti içinde olmalıyız.

Sağlık alanında çalışmak fedakârlık ister. Hakkıyla yapıldığında insanların gönlünde çok özel bir yer tutmaktadır. Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Sizlerin yaptığı işin ne kadar özel olduğunu da biliyoruz. Yönetici arkadaşlara, işini iyi yapanların taltif edilmesi ve desteklenmesi, işini iyi yapmayanların ise mutlaka uyarılması gerektiğini hatırlatıyorum. Herkes, yüreğini ortaya koymalı. Devam eden yatırımların da bir an önce bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için gayret gösteriyoruz. Çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Görevine yeni başlayan yönetici ve başhekimlerimize başarılar diliyorum.” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]