Vali Coş'a o hediyeyi Mustafa İsen verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Etkinlikleri kapsamında 20-25 Nisan tarihleri arasında ilimizde düzenlenen Sakarya 11. Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali’nin Delegasyon Yemeği Tüvasaş Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Festival kapsamında ilimize gelen 12 ülkeden temsilcilerin yanı sıra festivale katkı sağlayan kurum ve kuruluşların yöneticilerinin davet edildiği delegasyon yemeğinde Vali Hüseyin Avni Coş kültür elçisi ülkelerin temsilcilerine Teşekkür Belgesi ve Plaket takdim etti.

Festival Yürütme Kurulu’nun Vali Coş için hazırladığı hediyeyi, delegasyon yemeğine katılan Cumhurbaşkanlığı Eski Genel Sekreteri Prof.Dr. Mustafa İsen takdim etti. Bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivalinin ülkemiz ve Sakaryamız için öneminin dile getirildiği delegasyon yemeğinde bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, 24 Nisan Cuma akşamı Saat 19.30’da Serdivan İlçesi Sakarya Spor Salonu’nda yapılacak “Gala Gösterisi Yarışmasına” tüm Sakaryalıları davet etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]