Vali Coş'tan AGDAŞ'a ziyaret

AGDAŞ, Sakarya Valisi Hüseyin Avni ÇOŞ’u yeni binasında ağırladı. Çalışanlarla vakit geçiren Vali Coş, AGDAŞ faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ERDEM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Başkan Vekili Dr. M. Nezih Erdem ve İcra Kurulu Başkanı M. Fatih Erdem, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u karşılayarak, hizmet binasını gezdirdi. AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir de Vali Hüseyin Avni Çoş’a AGDAŞ’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Binayı gezen Vali Coş, çalışma ortamını çok beğendiğini söyledi.

AGDAŞ’ın önemine ve çevreye olan katkısına vurgu yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya için bir marka olduğunu, sadece çevreci kimliğiyle değil, sosyal anlamda da büyük değer kattığını söyledi. AGDAŞ’ın Erdem Holding bünyesinde özelleştirildikten sonra şehrin dört bir yanına doğal gaz ulaştırarak önemli bir hizmet yaptığını ve Sakarya için önemli bir iş gücü oluşturduğunu sözlerine ekledi. AGDAŞ yönetim kurulu ile yemek yiyen Vali Çoş, yemek sonrasında yönetim kurulu ile sohbet etti. Binada vakit geçiren Coş, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra binadan ayrıldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]