Vekil İsen, SYKD'yi ziyaret etti

Sakarya Yerel Kültür Derneği'nin kuruluşunda manevi katkıları ile Sakarya'nın yerel ve yerleşik kültürünün yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması için büyük çaba gösteren Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek yönetim kurulu ve üyeleri tarafından karşılanan SYKD Onur Kurulu Üyesi Milletvekili Mustafa İsen’e ziyaretinde derneğin yeni dönem projeleri hakkında bilgi verilirken, yaklaşan seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin ilimizin gelişmesine yönelik kültürel ve toplumsal çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yapılacak tüm program ve projelerin destekçisi olacağını ifade etti.

SYKD Başkanı Necmettin Kırık ziyarette yaptığı konuşmada, Yerel Kültür Derneği’nin birlik ve beraberlik içinde, özelde Sakarya ilinin genelde ise tüm Türkiye'nin sosyal ve kültürel zenginliğine uygun olarak Türk kültürünün örf ve adetlerinin genç kuşaklara aktarılması adına 2002 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü, yaptıkları tüm etkinliklerin Sakarya Şehrinin ve insanının menfaatleri doğrultusunda olduğunu belirterek, 1 Kasım’da tekrarlanacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde yeniden aday olan Sakarya Milletvekili Prof. Dr Mustafa İsen'e başarılar diledi.



8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]