Vekil İsen, RATED üyeleri ile bir araya geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen RATED Başkanı Remzi Adıyaman’ı ziyaret etti. Milletvekili İsen, 1 Kasım’daki seçimde Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını söyledi.

RATED’i ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, yeni kuşakların eski Türkiye’yi tanımadıklarını 13 yıllık AK Parti iktidarıyla birlikte yeni bir yola girildiğini söyledi. 1 Kasım’daki seçimlerde eski Türkiye ve yeni Türkiye arasındaki farkı çok iyi anlatmaları gerektiğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinde Sakarya medyasına objektif ve sorumlu yayıncılık yaptıkları için teşekkür eden İsen, yeni seçim sürecinin yeni baştan başlayacağını söyledi. İsen, “Her şeye sıfırdan başlanacak. Yeniden adaylar belirlenecek, yeniden listeler hazırlanacak. Millete gidip yeni Türkiye’yi daha iyi anlatmamız gerekiyor. Bu seçimlerde Türkiye’nin geleceği oylanacak” dedi.

"İstikrara ihtiyaç var"

Mustafa İsen RETAD Başkanı Remzi Adıyaman ve RATED Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. RATED Başkanı Remzi Adıyaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti. Her gün gelen şehit haberlerinin bir an önce bitmesini isteyen Adıyaman, Türkiye’nin bir an önce huzur ve ekonomik istikrar ortamına kavuşmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]