'İktidara gelme ümidi olmayan insanların...'

CHP’nin seçim vaatlerini eleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Ülkenin yönetimine talip olmak çalışma azmi gerektirir, akıl gerektirir, vizyon gerektirir, vicdan gerektirir, çalışkanlık gerektirir ve en önemlisi dürüstlük gerektirir. Yalan söylememek lazım. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Sakarya’daki muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarların masalarını tek tek ziyaret ederek ilgilenen Bakan İslam, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Muhtarlar ile buluştuğu toplantıda 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan İslam, Cumhuriyet Halk Partisi’nin açıkladığı seçim vaatlerini eleştirdi.

“Ülkenin yönetimine talip olan kadro, ülkede ne olup bittiğini bilmiyor"

CHP’nin açıkladığı seçim vaatleri arasında 74 adet sosyal hizmet vaadi olduğunu ifade eden İslam, “Engellilere bakacak, yaşlılara bakacak, dullara bakacak, yetimlere bakacak, ailelere bakacak, kadınlara bakacak, çocuklara bakacak ve bunlara nasıl bakacağını anlatıyor. 74 maddeyi de okuduk. Bu vaatlerin hepsini biz devlet olarak bugün gerçekleştirmiş durumdayız. Bunu şunun için söylüyorum, bu ülkenin yönetimine talip olan kadro, ülkede ne olup bittiğini bilmiyor, bu ülkede nelerin yapıldığını bilmiyor. Bir gün sokağa çıkmamışlar, bir kere bir fakirin evine girmemişler, bir kere bir engelliyle, yaşlıyla konuşmamışlar, bir tanesinin başını okşamamışlar” diye konuştu.

“Ülkenin yönetimine talip olmak dürüstlük gerektirir"

Ortaokul mezunu bir gencin vaatlerin hepsinin gerçekleştirildiğini bakanlık internet sitesine 3 saat baktıktan sonra söyleyebileceğini belirten İslam, “Şunu söylemek istiyorum. Ülkenin yönetimine talip olmak büyük bir cehd gerektirir, çalışma azmi gerektirir, akıl gerektirir, vizyon gerektirir, vicdan gerektirir, çalışkanlık gerektirir ve en önemlisi dürüstlük gerektirir. Yalan söylememek lazım. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” ifadelerini kullandı.

“BOŞ VAATLER”

Yapılan vaatlerin, iktidara gelme ümidi olmayan insanların yapacağı boş vaatler olduğunu vurgulayan İslam, “Çünkü yarın bu sözlerden sorumlu olmayacağınızı bilirsiniz. Umut edilenden istenir. Biz Allah’ın izniyle son 13 yıldır ülkemizin umudu olduk” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]