Yasin Ustanın yaptığı '' Kişiye Özel '' pastalar rağbet görüyor

Sakarya Serdivan'da özel bir işletmede Pasta Ustası olarak çalışan ustanın yaptığı kişiye özel pastalar müşteriler tarafından rağbet görüyor.

Günler öncesinden işletmeye istedikleri pastayı tarif eden müşterilerin hayal ettikleri pastayı Yasin Usta gerçeğe dönüştürüyor. Yaklaşık 12 yıldır pastahane sektöründe çalıştığını söyleyen Yasin Acar '' Müşterilerimiz özel ve doğum günlerinde bizden özel pastalar istiyorlar. Dişi çıkan bebeğine ,askere gidecek arkadaşına , çoğunluk olarak doğum günü olan arkadaşlarına  özel pasta isteyen oluyor, bizde müşterilerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz '' dedi.

En büyük hayalinin kapıya özel pasta siparişi götüren bir işletme kurmak olduğunu söyleyen Yasin Acar '' Pasta yapmayı bir sanata dönüştürüp , sonrasında ortaya çıkan güzel görüntüye bakarak gururlanıyorum.Pasta Ustalığının yorucu ama keyifli bir meslek olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar Sakarya halkına kendi sektörümde hizmet etmeyi düşünüyorum '' ifadelerini kullandı.

Kendine özel sosyal medyada Yasin Usta Pastam  adında sayfada kuran pasta ustası gün içinde yaptığı pasta sanatını sayfasında paylaşarak çok sayıda beğeni alıyor.
Murat Hazer 
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]