'Yeni bir üniversite için tüm potansiyeller mevcuttur'

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. 

Hacıeyüpoğlu Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hacıeyüpoğlu “Şehrin geleceği paydaşlarla beraber oluşuyor. Üniversite bu aktörlerin en önemlilerinden bir tanesidir. Rektörümüz bu konuda ciddi gayret sarf etmektedir. Sakarya’nın eğitim şehri olması gerektiğine inanıyorum. Sakarya Üniversitesi şehrimizde yeni en az 2 devlet üniversitesine öncülük edebilir. Sakarya’da yeni bir devlet üniversitesi için tüm potansiyeller mevcuttur. AK Parti hükümeti döneminde Türkiye’de üniversiteler alanında çok önemli çalışmalar yapılırken, Sakarya Üniversitesi de Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden biri haline gelmiştir. SAÜ artık Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden biri olarak şehrimizin gurur kaynağı haline gelmiştir. Üniversitenin şehirle kurduğu bağlantı, Sakarya’nın gelişimine büyük katkı sağlamaktadır” dedi. Baro Başkanlığı dönenimde SAÜ ile yakın bir çalışma içerisinde olduklarını aktaran Hacıeyüpoğlu, milletvekili aday adayı olarak da Rektör Elmas ile görüşerek fikir alışverişinde bulunmayı bunun için önemsediğini dile getirdi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise, Hacıeyüpoğlu’nun ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek. “Adaylık yolunda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]