Yeni projeyi Sakaryalılar belirleyecek

Maltepe Sosyal Tesislerinin halka açılması ile ilgili hazırlanan proje ile ilgili kısa süre içerisinde anket başlatılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Proje kapsamında, sosyal tesislerin içerisinde kule olup olmayacağına Sakaryalılar karar verecek. Üç proje hazırlıyoruz. 1. projede, yaklaşık 100 metre yüksekliğinde bir kule yer alacak. 2. projede ise yüksekliği 40 metre olan bir kule bulunacak. 3. ve son projede ise Maltepe Sosyal Tesislerinin kulesiz hali yer alacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan Maltepe Sosyal Tesislerinin halka açılması projesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Tesislerde başlatılacak proje ile ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Proje kapsamında tesislerin içerisinde yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeterya, restaurant ve çocuk oyun alanları yer alacak. İnşallah bu projenin tamamlanmasının ardından şehrimizi tepeden gören bu alanda birlikte oturup sohbet edeceğiz, Sakarya’yı izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kararları Birlikte Alıyoruz
Yöneticilik anlayışının halktan bağımsız düşünülemeyeceğini de ifade eden Başkan Toçoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Her zaman belirttiğimiz gibi bizim yöneticilik anlayışımızda kararları birlikte almak yer alıyor. Her zaman belirtiyoruz; Sakarya’yı birlikte yönetiyoruz, yönetmeye de devam edeceğiz. Katılımcı belediyecilik anlamında bugüne kadar sizlerle birlikte birçok karar aldık. Anketler yaptık, hemşerilerimizin görüşleri doğrultusunda projelerimizin gidişatını belirledik."

Maltepe İçin 3 Proje
“Maltepe Tesislerinin halkın kullanımına açılması projesi kapsamında yer almasını düşündüğümüz kuleyle ilgili olarak da anket başlatacağız. Bu proje kapsamında, sosyal tesislerin içerisinde kule olup olmayacağına Sakaryalılar karar verecek. Üç proje hazırlıyoruz. 1. projede, yaklaşık 100 metre yüksekliğinde bir kule yer alacak. 2. projede ise yüksekliği 40 metre olan bir kule bulunacak. 3. ve son projede ise Maltepe Sosyal Tesislerinin kulesiz hali yer alacak. İnşallah yeni bir projeyi daha siz değerli hemşerilerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Şehrimize hayırlı olsun."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]