Yılların sorunu çözüme kavuşuyor

Pamukova’nın yüksek kesimlerinde kalan Kazımiye ve Şahmelek Mahalleleri içmesuyuna kavuşuyor. 

Sakarya Su ve Kanalizasyon idaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İsale hatları, depo ve terfi merkezini kapsayan yaklaşık 1 Milyon TL’lik yatırımı hayata geçiriyoruz. Projemizin ilçemize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Pamukova’nın yüksek kesimlerinde yer alan Kazımiye ve Şahmelek Mahallelerine içmesuyu ulaştırıyor. Kazımiye Mahallesi İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hamdolsun yine bir ilçemizdeki önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz. Pamukova’nın içmesuyu yetersizliği yaşayan Kazımiye ve Şahmelek Mahallelerine yaklaşık 1 Milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu. Proje kapsamında su deposu, terfi merkezi ve isale hatlarının inşa edileceğini belirten Rüstem Keleş, “Terfi merkezi ve su deposu yapım çalışmalarımızı başlattık. İnşallah kısa süre içerisinde de yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda olacak içmesuyu isale hattımızda da çalışmalar başlayacak. Bu bölge Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dahil olmuştu. Çok şükür kısa süre içerisinde de hemşerilerimizin bize ilettiği sorunu çözüme kavuşturmuş olduk. Sağlıklı içmesuyunu kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma adına yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Projemizin ilçemize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bölgede yaşayan vatandaşların başlatılan içmesuyu projesinden duyduğu memnuniyeti belirten Kazımiye Mahallesi Muhtarı Sabri Avcı, “Mahallemiz uzun yıllardır içmesuyu problemi yaşıyordu. Yeni yasa ile Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına giren mahallemiz hemen yatırıma kavuştu. Başlatılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş’e çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]