Yöresel Ürünler Fuarı'nda, Taraklı standı yoğun ilgi görüyor

Odalar ve Borsalar Birliği\'nin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 5\'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı\'nda (YÖREX) Taraklı standı yoğun ilgi görüyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile Taraklı Belediyesi ve Kent Konseyinin standında kaşık ustası Sabri Özşahin ve Taraklı’nın yöresel lezzetleri sergilendiği ve Antalya EXPO Center\'daki fuarı çok sayıda çok sayıda kişi ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu,Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul,İl Jandarma Komutanı Ahmet Yurdagül fuarda Taraklı standını ziyaret ederek hayranlıklarını ifade ettiler

Taraklı Kent Konseyi Başkanı Naim Nalbant Fuarda Anadolu\'nun 12 bin yıllık el emeği ürünlerinin en iyi şekilde tanıtıldığını dile getirerek, SATSO un katkılarıyla Taraklıyı temsil ettiklerini söyledi.

Fuarı binlerce kişinin ziyaret ettiğini anlatan Naim Nalbant katılımdan memnunuz. Antalyalılar, fuara büyük ilgi gösteriyor. Yöresel ürünlerin ticari satışını da yapıyoruz" dedi.

26 Ekim\'e kadar açık kalacak fuarda Antalya’da yaşayan Taraklılılarda Taraklı’dan gelen konuklarına destek olup hasret gideriyorlar.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]