Zafer Kupası'nda kazananlar belli oldu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2015 yılı Karate il faaliyet programında yer alan Zafer Haftası Karate il şampiyonası Cumartesi günü Serdivan Sakarya Spor Salonu'nda yapıldı.

Minik, yıldız, ümit ve gençler kategorilerinde 60 sıklette yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel, Saskf başkanı Yaşar Zımba, il spor şube müdürü Bülent Kasım, ilçe müdürü Hüdai Kaynar, Saskf başkan vekili M. Tansu Uzun, üyeler Recep Odabaş, Mustafa Gözyuman, il temsilcisi Aykut Duman tarafından verildi.

Saygı duruşu, istiklal marşı ile yapılan açılış törenlerinde yeni resmi aday hakem olan ve klasman yükselten ilimiz hakemlere diplomaları da verildi.

Ayrıca İstanbul aydın üniversitesinde okuyan ilimiz antrenörü Uğur Kobaş'ın öğrencisi Recep Ersel Koçer Sırbistan'da yapılan üniversiteler arası Avrupa şampiyonasında aldığı şampiyonluk madalyasından dolayı il müdürü Fatih Çelikel tarafından ödüllendirildi.

Şampiyonada Geyve ilçesi sporcuları 5 birincilik, 6 ikincilik, 5 üçüncülük madalyası kazanarak Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu.

Antrenörler Uğur Kobaş, Memduh Sakarya, Yaşar Ordu "Şehitlerimiz anısına yapılan organizasyona katılmak sporcularımız ve bizler için gurur verici. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde şehitlerimiz rahmet anıyor. Aldığımız madalyaları şehitlerimize ithaf en sunuyoruz" dedi.

Dereceye giren sporcular:

1. Miray Keleş

1. Zeynep Tutku Tunç

1. Aslınur Mutluay

1. Yasin Arıkan

1. Ömer Ertürk

2. Burak Özer

2. Metehan Ayözen

2. A. Hamza Gülmüş

2. Yusuf Kaan İnce

2. Mert Efe Leviçar

2. Oğuzhan Çakmak

3. Emirhan Uygun

3. İclal Kübra Öz

3. Mehmet Semiz

3. Berkay Balcı

3.B.Umut Er  

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]