Berke Plastik, Hedef Büyüttü

Sakarya’dan üç fabrikasıyla 22 ülkeye ihracat yapan ve Türkiye’nin % 70’ine hizmet veren Berke Plastik; Sapanca Güral Otel’de düzenlediği bayiler toplantısıyla hedeflerini anlattı.

Türkiye’nin ilk ve tek kaskolu tesis sistemine sahip olan ve TSE’nin tüm belgelerini elinde bulunduran Sakarya’nın köklü firmalarından Berke Plastik; Türkiye genelinde bulunan bayileri ile Güral Sapanca Wellness Park’ta buluştu. Bayilerine yeni açtığı fabrikalarını tanıtan Berke Plastik; 2009 yılını değerlendirerek, 2010 yılı hedef ve beklentilerini anlattı.

33 YILDIR GÜVENLİ HİZMET

Berke Plastik’in bundan 33 yıl önce (1976 yılında) PVC Atıksu Fabrika olarak kurulduğunu ve sırasıyla PPRC Boru Fabrikası’ndan, PPRC Fittings Fabrika, pazarlama ve satış merkezine kadar geldiğini ifade eden Genel Koordinatörü Sedat Tuncer; Sakarya’daki üç fabrikalarından Türkiye’nin 81 vilayetine (% 70’ine) hizmet vererek, 22 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

BAYİLERİMİZLE BİRLİKTE

Bayilerine PPR Boru ve Fittingsleri, Atıksu Boru ve Fittingsleri, Berke PE Boru ve Sistemleri ile kolektörler hakkında detaylı bilgilerde veren Sedat Tuncer; “Berke Plastik olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kesinlikle ‘ucuz mal ve marka’ olmayacağız. Her zaman bayilerimiz ile iç içe hareket ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

HEDEF % 2,5 KAT ARTIŞ

Bayilere fabrikalar ve üretimler hakkında bilgiler veren Berke Plastik Müdürü Sacit Beyenal; ise fabrikalar hakkında bilgi vererek; 2009 yılında PPRC’de 2 bin 700, PVC’de ‘de 7 bin 700 olmak üzere toplamda 10 bin 400 ton üretim yaptıklarını söyledi. 2010 yılında hedeflerinin; PPRC’de 10 bin 350, PVC’de de 16 bin 250 olmak üzere toplam 26 bin 600 Ton üretim olduğunu ifade eden Beyenal; 2010 yılında, 2009’a göre % 2,5 kat artış beklediklerini söyledi.

FABRİKADA TANITIM

Toplantının ardından, aralarında Fabrika Genel Koordinatörü Sedat Tuncer, Fabrikalar Müdürü Sacit Beyenal, Pazarlama Müdürü Özcan Erselcan, Bölge Satış Sorumlusu Cemal Tekin’in de aralarında bulunduğu Berke Plastik yetkilileriyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayilere; D-100 Karayolu Üzeri Pekşenler Mevkii’nde yer alan PPRC Boru, D-100 Karayolu Üzeri Tavuklar Köyü Mevkii’nde bulunan PPRC Enjeksiyon ve Yazlık’ta bulunan PVC Fabrikaları gezdirildi.

(Levent CANDAN)

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]