MÜSİAD, SYKD Yönetimini Ziyaret Etti

MÜSİAD; “Birlik ve beraberlik içinde hareket etmelisiniz”

Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetimi’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan Sakarya MÜSİAD Yönetimi; Sivil toplum örgütlerinin, Sakarya için birlik ve beraberlik halinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Necati Atalay ile aralarında kurucu Başkan Ahmet İşgüzar’ında bulunduğu beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri; Sakarya Yerel Kültür Derneği (SYKD) Başkanı Cüneyt Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

SYKD binasında gerçekleşen iki derneğin görüşmesinde, Sakarya için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MÜSİAD Üyesi genç işadamı Cüneyt Demir’in SYKD Başkanı olmasının kendilerine gurur verici olduğunu ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Necati Atalay, Demir ve genç yönetimine başarılı çalışmalarının devamını diledi. MÜSİAD olarak, SYKD ile birlikte Sakarya için bir çok çalışma içinde olabileceklerini de dile getiren Atalay, şehrin geleceği için sivil toplum örgütlerinin, birlikte hareket etmesi gerektiğinin önemine değindi.

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Cüneyt Demir ise, Sakarya’nın her noktasında var olacaklarını bir kez daha tekrarlayarak, “Biz Sakarya için varız. Başta MÜSİAD olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerimizle birlikte hareket etmemiz bize güç verecektir. Bizi ziyaret ederek, gücümüze güç katan MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Necati bey ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Demir, SYKD olarak amaçlarının ise, her şeyi ile örnek bir dernek olmak olduğunu söyledi. Başkan Demir ayrıca; Adapazarı’na dışarıdan niteliksiz göç almasına karşı olduklarını belirterek, bu konuda yerel yönetimlere çağrıda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]
32c9d3dfaec072cd81d65adb165a8572@