Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Elektronik kelepçesini çözüp 2 kişiyi vurdu

3 yıl önce
Sakarya'da ayağına takılan elektronik kelepçeyi kıran şüpheli, eski eşinin çalıştığı Çark Caddesi Hilmi Kayın İş Merkezi'ndeki dükkanı bastı. Şüpheli, "Eşimi nasıl çalıştırırsınız?" diyerek girdiği dükkanda iş yeri sahibini ve çalışanı silahla yaraladı.
Olay, Çark Caddesi Hilmi Kayın İş Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce boşandığı eşine yaklaşmaması için mahkeme kararıyla ayağına elektronik kelepçe takılan İ.K., kelepçeyi kırarak eski eşinin çalıştığı dükkana gitti. "Eşimi nasıl çalıştırırsınız?" diyerek bağırmaya başlayan şahıs, iş yeri sahibi F.Ç. ve çalışan M.Ç.’yi silahla vurarak yaraladı.
İ.K. taksiye binerek olay yerinden kaçarken, haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Kaçan şüpheli ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Elektrik, Elektronik
Elektrik-Elektronik-Endüstriyel Malzeme Satış, Otomasyon ve Bobinaj
Elektrik Elektronik Tamir Bakım ve Servis
Elektronik Terazi - Baskül Satış ve Servis
Elektronik takograf
Mekanik ve elektronik hareket ve güç aktarma sistemleri
Elektronik terazi
Elektronik baskül satışı
Elektrik elektronik müteahhitlik
Elektronik Direksiyon Kutusu Tamiri
sakarya elektronik
sakarya elektronik yedek parça
Toy Elektronik Uydu Sistemleri
Toy Elektronik Uydu Sistemleri & Tv Tamiri
Serdivan Elektronik Servisi
Pamukova Elektronik Servisi
Sakarya ↝